O Nama

Projekt “Savršen Travnjak” (savrsentravnjak.com) nastao je iz potrebe hrvatskog tržišta za umjetnim travnjacima, a zastupa i sprovodi ga tvrtka Zetra Mont d.o.o. (zetramont.hr). Zetra Mont d.o.o. zastupnik je Realturf kompanije, renomiranog Europskog proizvođača umjetnih travnjaka visoke kvalitete i izdržljivosti.

Premda smo mlada tvrtka osnovana u 2021. godini naše iskustvo i znanje stečeni su kroz proces dugogodišnjeg usavršavanja na srodnim poslovima i projektima vezanim uz prodaju i postavljanje umjetnih travnjaka ali i umjetnih ograda i panelnih ogradnih sustava. To skupljeno iskustvo omogućilo nam je da pokrenemo posao i počnemo se baviti projektiranjem, izgradnjom i postavljanjem umjetnih zelenih površina, izgradnjom i postavljanjem umjetnih travnjaka i površina na sportskim igralištima, privatnim posjedima, vrtu, terasi ili balkonu, poslovnim prostorima i okolišu tvrtki, a također uređujemo i sve tipove interijera gdje posebno ističemo dječje vrtiće, teretane i druga srodan mjesta.

Zetra Mont d.o.o. tvrtka osnovana je od mladih, poduzetnih i inovativnih ljudi koji ne samo da su prepoznali potrebu tržišta za ovakvim tipom usluge i proizvoda, već smo i svjesni potrebe za kvalitetnom uslugom i proizvodom pa stoga u primjeni svojih rješenja koristimo isključivo provjerene i certificirane materijale kako bi zadovoljili najstrože standarde.

Stoga naš projektantski i razvojni odjel kombinira svoje vještine s ciljem da stvori podobna rješenja za korisnike s različitim potrebama, proračunima i projektnim lokacijama, pa stoga možemo ponuditi pristupačna i održiva rješenja za privatne potrebe, kao i vrhunska rješenja profesionalne namjene.

Umjetni travnjak TREVI
Umjetni travnjak TREVI

Naša Misija i Vizija

Misija Zetra Mont d.o.o. tvrtke je pružiti kvalitetnu ali i cjelovitu uslugu kako bi na taj način usrećili i zadovoljili naše korisnike i kupce te ih tako pretvorili u najbolje promotore.

Želimo postavljati trendove i uvoditi inovaciju u svijetu umjetnih travnjaka i površina kao u svijetu eksterijerne krajobrazne arhitekture, sportskih i dječjih igrališta tako i u krajobraza i dizajnu poslovnih i privatnih interijera. Kako bi mogli ostvariti svoju misiju obvezani smo svojim korisnicima i kupcima nuditi najbolje proizvode i iskustva s područja postavljanja umjetnih travnjaka, a iz toga proizlazi jamstvo kvalitete kroz sveobuhvatni razvoj, jer želimo, možemo i sigurni smo da ćemo postati jedna od vodećih tvrtki na tržištu.

Vizija – Ponekad je jednostavno nemoguće imati zeleni travnjak bez obzira koliko energije uložili ili se trudili, a uređeni okoliš, boravak u prirodnom okruženju, sport i opuštanje vrlo su bitni. S tim na umu Zetra Mont želi ponuditi mogućnost izrade boljeg, zelenijeg okoliša i krajobraza za bolji život. Rješenja koja nudimo za profesionalnu i amatersku upotrebu, usredotočena na timove i pojedince, trebaju ponuditi i osigurati cjelovitu i trajnu namjenu, temeljenu na financijski održivom sustavu za privatna i komercijalna okruženja. Od dizajna preko izgradnje i održavanja do održivog zbrinjavanja i obrade otpadnih materijala, ZETRA MONT želi jamčiti besprijekornu tehničku izvedbu. Želja nam je da pristupom i profesionalnim odnosom steknete sigurnost da će Vaše želje biti u cijelosti ispunjene.

Naše Usluge

Usluga pripreme terena

Odrađujemo sve potrebne pripremne radove terena kako bi postavljeni umjetni travnjak izgledao savršeno. Prema potrebi postavljamo i vrtne rubnjake radi jasne granice između travnjaka i kamena uz kuću.

Postavljanje

Nudimo uslugu postavljanje umjetnih travnjaka za uređenje okućnica, vrtova, terasa, ravnih krovova, prostora oko bazena, dječjih igrališta, te niz drugih javnih i privatnih površina.

Uređenje interijera

Vršimo montažu podova s umjetnim travama iz naše Gym/Golf linije proizvoda koji su otporni na habanje i jako dobro podnose teške i tvrde predmete.

Dječja igrališta

Sigurnost mališana je najvažnija. U ponudi imamo kolekciju proizvoda od umjetne trave posebno dizajnirane za djecu. Opremamo jaslice, škole, igrališta ili domove.

Gym i Golf tereni

Nudimo kvalitetna rješenja u obliku umjetnih travnih podloga za sva moguća područja golf terena i dvrorana za vježbanje.

Teniski tereni

Nudimo uslugu postavljanja podloge umjetnog travnjaka za padel (sport nastao miješanjem tenisa i squasha), a ujedno vrlo dobro i kvalitetno rješenje za sam teniski teren.

“Odlično odrađen posao! Od same pripreme terena pa sve do polaganja samog travnjaka. Radnici su kvalitetno i brzo pripremili površinu i sanirali otpad, a sama kvaliteta umjetnog travnjaka TREVI ostavlja vas bez daha! Kao prava!”

Sakač Drago

“Izrazito sam zadovoljan kvalitetom travnjaka i odrađenim poslom. Posebno su me se dojmili završni radovi strojnog četkanja i čišćenja trave. Vrlo profesionalno i kvalitetno. Preporuka!”

Stjepan Murk