Zatražite ponudu

Poštovani,

Postavljanje umjetnih travnjaka je posao koji zahtjeva pomno planiranje. Kako bismo Vam mogli pružiti što bolju uslugu, a Vi na kraju bili zadovoljni, potrebno je ovaj upitnik s desne strane (mobilnima ispod teksta) ispuniti što točnije i s puno detalja u dodatnoj napomeni.

Svaki travnjak ima određenu namjenu i svrhu. Stoga postoji više modela umjetnih travnjaka. Svaki model travnjaka razlikuje se po debljini tj. visini vlati trave koja se mjeri u milimetrima i stoga nemojte zaboraviti navesti i željenu visinu vlati trave.

Umjetna trava može se postavljati gotovo na svim podlogama pa je tako u većini slučajeva nalazimo vani po vrtovima i okućnicama, a podobna je i za interijer. S obzirom na podlogu na koju se postavlja ponekad je potrebno odraditi i dodatnu pripremu. S time na umu, priložite uz upit i par fotografija lokaliteta, a bilo bi odlično da imate nekakvu skicu i/ili tlocrt s dimenzijama radi što točnijeg izračuna kvadrature i izgleda prostora.

U slučaju da trebate samo umjetni travnjak bez postavljanja, odaberite kod svrhe upita opciju “kupnja proizvoda”, a mi ćemo Vam unutar 24 sata dostaviti ponudu s najpovoljnijom cijenom transporta. Umjetni travnjaci se režu prema željenoj kvadraturi, a nalaze se u dimenzijama od 2 m x 25 m, 4m x 25 m i 2m x 20 m , ovisno o debljini tj. visini i gustoći vlati trave.

Kako bi se lakše odlučili koji je umjetni travnjak onaj pravi za Vas pogledajte i prođite kroz našu bazu opisnih članaka, a također možete preuzeti i katalog s tehničkim opisom i cijenama.

* Cijene u katalogu/cjeniku izražene su s PDV-om, a s obzirom da je roba vangabritna za svaku pojedinačnu narudžbu proizvoda potrebno je izračunati cijenu dostave.

Odaberite željenu visinu vlati trave
Tvrtke, jedinstveni obrti i obrti u sustavu PDV-a odaberite profesionalnu namjenu.
Ostavite nam što više podataka o lokalitetu i Vašim željama i prohtjevima kako bismo Vam mogli izraditi što kvalitetniju i financijski točniju ponudu.

Postavljanje

Startamo već od 35kn/m²

Cijena postavljanja umjetnog travnjaka računa se i izražava u m², no s obzirom da je svaka podloga i prostor gdje se namjerava postavljati umjetni travnjak specifična na svoj način, uzimanjem u obzir svih tih specifičnosti definira se i sama cijena. U slučaju da imate prostor spreman za polaganje (glazura, pripremljena drenažna podloga…) cijena postavljanja može se kretati već od 20 kuna za m². 

Usluga pripreme terena

Odrađujemo sve potrebne pripremne radove terena kako bi postavljeni umjetni travnjak izgledao savršeno. Prema potrebi postavljamo i vrtne rubnjake radi jasne granice između travnjaka i kamena uz kuću.

Postavljanje

Nudimo uslugu postavljanje umjetnih travnjaka za uređenje okućnica, vrtova, terasa, ravnih krovova, prostora oko bazena, dječjih igrališta, te niz drugih javnih i privatnih površina.

Uređenje interijera

Vršimo montažu podova s umjetnim travama iz naše Gym/Golf linije proizvoda koji su otporni na habanje i jako dobro podnose teške i tvrde predmete.

Održavanje

Krećemo već od 5kn/m²

S obzirom na stanje vašeg umjetnog travnjaka ali i prema kvaliteti i otpornosti vlakna, umjetni travnjak potrebno je s vremena na vrijeme pročešljat, kako bi mu se vratio stari sjaj. Nudimo kompletnu uslugu održavanja umjetnih travnjaka a prilikom tretiranja umjetne trave koristimo ekološki prihvatljive preparate.

Četkanje travnjaka

Umjetni travnjak, njegova vlakna, treba četkati tjedno plastičnom četkom za čekinje kako bi uspravili vlati tj. vlakna i lakše uklonili lišće i ostale površinske ostatke. Ovisno o količini aktivnosti koja je provedena na površini umjetne trave, morat će se četkati manje ili više češće. Za brzo i kvalitetno strojno četkanje obratite nam se s povjerenjem.

Enzimatsko čišćenje

Nakupljanje bakterija općenito nije problem s umjetnom travom koja se redovito održava i čisti. Ako mislite da su prisutne bakterije, možete upotrijebiti naše enzimsko sredstvo za čišćenje kako biste uklonili nakupljanje bakterijskih spora. Osim toga, zahvaljujući trostrukom učinku dezinficirat ćete površinu, pomoći raspršiti statički naboj i dati površini miris svježe pokošene trave.

Ako je područje malo, poput mjesta gdje vaš ljubimac često mokri, možete koristiti naše enzimsko sredstvo za čišćenje u bočici s raspršivačem. Ako želite tretirati cijeli travnjak, za obradu većih površina možete koristiti nastavak za vrtno crijevo.

Rukovanje i uporaba kemijskih sredstava za čišćenje općenito moraju se provoditi strogo prema uputama proizvođača. U slučaju nedoumice ili daljnjih pojašnjenja obratite nam se s povjerenjem.

Također, možete nas i angažirati zs uslugu dezinfekcije. 

Redovito godišnje održavanje

Travnjcai našeg proizvođaća Realturf dolaze s garancijom od deset godina. Da bi saznali što sve spada i pod kojim uvjetima se može ostvariti garancija u trajanju od 10 godina slijedite i pročitajte na ovome linku: “Kolika je garancija na umjetnu travu?“.

Jedan od uvjeta ostvarenje garancije je i redovito godišnje održavanje, a za koje ćete moći koristiti naše usluge. Provjerom travnjaka i otklanjanjem eventualnih mahaničkih nedostataka koji su nastali unatoč pravilnom rukovanju u skladu s uputama u garantnom listu, Vaš travnjak ne samo da će dobiti natrag svoj prvobitni sjaj već će i zadržati garanciju.

U potrazi samo za umjetnom travom? 💚 Posjetite naš online shop…